marți, 7 iunie 2011

căutându-te.



Umbla prin lume legata la ochi, cu inima in mana, si batea la fiecare usa ce-i iesea in cale.Unele usi le gasea incuiate, altele erau larg deschise, la unele trebuia sa bata indelung si cu putere.

Lasa peste tot, pe unde trecea, cate o bucata din inima ei. Si, totusi, aceasta continua sa bata.
Cuvinte avea prea putine si prea sarace.
Dar continua sa bata din usa in usa si sa lase bucati din inima.
Uneori, aceasta obosea si incepea sa bata stins. Dar ea niciodata nu se oprea. Continua sa mearga legata la ochi si sa bata la porti straine, sperand mereu ca va gasi o usa deschisa, pe care sa intre, sa-si dea jos legatura de la ochi si sa-si lase intreaga inima.


O, biet copil nesabuit, nu ti-a spus nimeni ca nu trebuie sa umbli prin viata legata la ochi? Dar mai ales ca nu trebuie sa daruiesti bucati din inima? Da-ti jos legatura de la ochi si priveste cat de mica se face inima ta, cu fiecare bataie in usa si cu fiecare bucata rupta din ea..





O, biet copil nesabuit..

2 comentarii:

  1. Si chiar daca ai sa-mi rupi inima in mii de bucatele, si cea mai mica dintre ele poate oferi dragoste cat sa umple cerul cu stele.

    RăspundețiȘtergere
  2. da, si cea mai mica bucatica de inima poate oferi dragoste..dar gandeste-te cata dragoste poate oferi o inima intreaga8->

    RăspundețiȘtergere